Pon. - Pt. 8.00-20.00
Sob. 9.00-15.00
   Niedz. 9.00-13.00

  ul. Władysława IV 59
II piętro, Gdynia

 

 


Szanowni Państwo,

W związku z wejściem w życie 25 maja 2018 roku RODO* przekazujemy kilka informacji:
Zależy nam na zachowaniu Państwa prywatności oraz bezpieczeństwie podanych danych osobowych, a także na zapewnieniu Państwu możliwości realizowania wszystkich przysługujących praw wynikających z przepisów.  Chcemy również dostarczać Państwu, jak najlepiej dopasowane treści marketingowe.
Kto jest administratorem Państwa danych?
Administratorem Pani/Pana danych jest Spółka Medyczna Gdynia 3CITYMED spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Gdyni przy ul. Władysława IV 59 ( 81 – 384 Gdynia ) wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego Rejestru Przedsiębiorców pod numerem 0000643806, NIP 5882422041, reprezentowana przez zarząd spółki: Rafała Sługockiego – Prezesa i Mirona Walaszczyk - Wiceprezesa
Inspektorem Ochrony Danych Osobowych jest Pani Sonia Praczyk-Bruna, z którą kontakt w sprawie ochrony danych osobowych jest możliwy pod adresem korespondencyjnym sonia.praczyk@medycznagdynia.pl
Państwa dane przetwarzane są w celu świadczenia naszych usług oraz w wypadku wyrażenia stosownych zgód w celach prowadzenia bazy pacjentów kliniki oraz marketingowych. Dane podlegają profilowaniu w celu przedstawienia najbardziej korzystnej i dopasowanej do Państwa preferencji oferty oraz dokonywania analiz, które pozwolą udoskonalać nasze usługi i maksymalnie personalizować komunikację. Zapewnienia większego bezpieczeństwa usług, w tym wykrywania ewentualnych nadużyć.
Dane nie będą przekazywane do państw trzecich.

Jakie są podstawy prawne przetwarzania danych?
Dane przetwarzane są w celu wykonywania łączących nas umów, świadczenia usług medycznych, prowadzenia kartotek lub w celu prowadzenia marketingu bezpośredniego dotyczącego produktów i usług Administratora w wypadku wyrażenia stosownych zgód, zgodnie z RODO*

Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do świadczenia usług medycznych. W przypadku niepodania danych nie będzie możliwa realizacja świadczeń.

Jakie są Państwa prawa w stosunku do danych?
Dane będą przetwarzane do czasu odwołania wyrażonej przez Panią/Pana zgody lub na czas wykonania łączącej nas umowy i spełnienia obowiązków wynikających z przepisów prawa. Mają Państwo prawo dostępu do swoich danych, w celu ich sprostowania i usunięcia oraz żądania ograniczenia ich przetwarzania ze względu na swoją szczególną sytuacje oraz wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, a także w wypadku udzielenia zgody, wycofania udzielonej zgody w każdym momencie, przy czym, cofnięcie uprzednio wyrażonej zgody nie wpłynie na legalność przetwarzania przed jej wycofaniem.


*ROZPORZĄDZENIA PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych lub RODO)

 603 907 797

 603 907 787